Het verhaal van David

Als het vinden van passend werk niet goed lukt, kan het heel spannend zijn om hulp te vragen. Het geeft dan veel vertrouwen zodra blijkt dat er mensen en organisaties zijn, zoals het RMT, die je graag ...

Het verhaal van Renske

Wat als je al jaren bezig bent om weer aan de slag te kunnen? Dan grijp je de kans aan om een opleiding te mogen doen. Wat voor Renske eerder niet mogelijk was, kon nu via het RMT wel.

Het verhaal van Marcel

Wat doe je als je zelfstandig ondernemer bent, maar dat niet meer wilt zijn en je ook niet weet wat je wel wilt? Marcel zocht hulp.

Het verhaal van Diana

Ook na dertig jaar in een branche kun je nog een andere kant op. Logisch als je daar wat hulp bij nodig hebt. Diana schakelde een loopbaancoach in. Wandelend kwam ze tot inzichten én een baan.

Het verhaal van Hans

Ook als je 62 bent en een heel een mooi arbeidsverleden hebt kan het zijn dat je even niet weet hoe je verder moet. Hans wilde weg van de stress en vond prachtig werk in de zorg.

Het verhaal van Barbara

Heb je alleen werkervaring en geen diploma’s? Ook dan kun je een uitdagende baan vinden. Het verhaal van Barbara is een voorbeeld van hoe het RMT van werk naar werk begeleidt.